Strippenkaart

Voor elke CRM beheer behoefte of applicatie ondersteuning is er een passende strippenkaart.

Of het nou gaat om bug-fixes, patches of eenvoudige aanpassingen, onze Beheerdesk helpt u graag met allerlei beheer vragen. Daarnaast controleren wij altijd uw basis CRM applicatie op de laatste updates. Op die manier blijft uw CRM omgeving altijd snel, veilig en up-to-date!

Voor elke activiteit geven wij een inschatting van de benodigde tijd. Deze tijd hangt af van de gebruikte CRM omgeving, modules, de complexiteit van de installatie en de tijd voor het testen na de update. U bepaalt vervolgens zelf of u bepaalde activiteiten door ons wilt laten uitvoeren.

Net als u, houden wij bij Zinnovation niet van ‘overbodige’ contracten waar u langdurig aan vast zit. Het is echter ook niet handig om na elke verrichte beheeractiviteit een factuur te sturen. Daarom kunt u bij Zinnovation heel eenvoudig een Support Strippenkaart afnemen.
U kiest vooraf of u 10 uur, 20 uur of 40 uur inkoopt. Wij houden u op de hoogte over het gebruik van de strippenkaart en als er nog 4 uur beschikbaar is geven we u een seintje om een nieuwe strippenkaart aan te schaffen zodat de support zonder haperingen door kan lopen.

De strippen worden per minimaal 30 minuten afgeschreven, tenzij uw vraag en ons antwoord minder dan 5 minuten in beslag neemt want dan schenken we u die support.

Be smart en houd uw CRM omgeving snel, veilig en up-to-date met ZinnovationCRM beheer!

Wilt u meer weten over de werking van onze strippenkaarten? Of wilt u meer weten over onze uitgebreide support? Vul hieronder uw gegevens in en één van onze Support Managers neemt dan contact met u op.

Neem contact met mij op

* = Verplichte velden
Vul hier uw voor- en achternaam in

Vul hier uw bedrijfsnaam in

Vul hier uw e-mail adres in

Vul hier uw opmerkingen en/of vragen in

Geef hier uw voorkeur aan

Vul hier uw telefoonnummer in zonder streepje

De gegevens die je hier invult, slaan we op om - op jouw verzoek - contact met je op te nemen en zal niet gebruikt worden voor toekomstige mailings.
Wij hebben uw uitdrukkelijke toestemming nodig om deze gegevens te mogen verzamelen

Ongeldige invoer

Volg ons!

Klik hieronder en blijf geïnformeerd!