Als beheerder draait alles om kennis, ook van je collega's

Om je werk als functioneel beheerder goed uit te kunnen voeren heb je uiteraard kennis nodig van de applicatie waarmee wordt gewerkt. Veruit de meeste CRM leveranciers hebben de mogelijkheid om trainingen bij te volgen. Over het algemeen volgen functioneel beheerders dan de applicatie trainingen om te begrijpen hoe de applicatie in elkaar zit. Dat is ook logisch en zeker aan te raden.

Maar kennis van de applicatie alleen is niet voldoende. Want weet je als beheerder ook hoe er aan de voorkant met het systeem wordt gewerkt? Ken je de collega's die onderweg met het systeem werken? Of die gegevens uit het systeem gebruiken? Weet je wat je hoe ze de gegevens er uit halen? En ga zo maar door. Als beheerder is het belangrijk om niet alleen aan de achterkant van de applicatie te blijven hangen, maar ook aan de voorkant te kijken hoe er mee wordt gewerkt.

Volg daarom als beheerder naast de applicatietraining ook een gebruikers- en gevorderde gebruikerstraining. Op die manier begrijp je veel beter wat je collega’s die de CRM software dagelijks moeten gebruiken ervaren. Als er dan vragen, opmerkingen of ideeën uit de organisatie komen ben je veel beter in staat om je collega’s te begrijpen vanuit de gebruikers kant. Een andere tip is om een werkgroep te vormen met CRM key-users, gebruikers en management van diverse afdelingen die dagelijks werken met de CRM applicatie. In ons whitepaper over 8 tips voor goed CRM beheer vindt u hier meer informatie over.

Wilt u het hele whitepaper lezen?
Vul dan hieronder uw gegevens in en download het complete whitepaper als pdf. 
(Als na het downloaden uw gegevens nog zichtbaar zijn hoeft u niet nogmaals op verzenden te klikken)

* = Verplichte velden
Vul hier uw voor- en achternaam in

Vul hier uw bedrijfsnaam in

Vul hier uw e-mail adres in

Geef hier uw voorkeur aan

Vul hier uw telefoonnummer in zonder streepje

De gegevens die je hier invult, slaan we - tijdelijk - op om contact op te nemen betreffende deze whitepaper en zal niet gebruikt worden voor toekomstige mailings of nieuwsbrieven.
Wij hebben uw uitdrukkelijke toestemming nodig om deze gegevens te mogen verzamelen

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Indien je wél graag op de hoogte wilt blijven van het laatste nieuws betreffende CRM en producten van Microsoft 365, dan kun je dat aangeven door het vinkje hieronder aan te zetten. Wil je de nieuwsbrief niet, dan hoef je verder niets te doen.
.

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Volg ons!

Klik hieronder en blijf geïnformeerd!