CRM data beheertaken

Blog CRM data beheertaken

Het beheer van uw CRM-applicatie gaat hand in hand met onderhoud en maintenance van uw databases. Immers, om succesvol zaken te doen is het van groot belang dat (database) servers up & running zijn en blijven en dat downtime tot een absoluut minimum beperkt blijft. CRM draait om data. In de waardevolle contacten die u met uw relaties heeft, moeten uw medewerkers kunnen uitgaan van de integriteit van deze data.

Data dienen actueel en correct te zijn. In feite zijn deze data een integraal onderdeel van uw CRM-omgeving, waardoor deze onder verantwoording vallen van uw beheerteam. Dit team zal bijvoorbeeld afspraken controleren rondom het vastleggen van relatiegegevens (de zogenaamde invoerconventies).

Ook zullen databases regelmatig gecontroleerd dienen te worden. Op die manier bent u in staat het bedrijfskapitaal dat de data vertegenwoordigen te bestendigen en uit te bouwen.

De CRM databeheerder heeft als taak ervoor te zorgen dat de CRM database consistent en correct is ingevuld. Daarnaast zal hij ook aandacht besteden aan het aanvullen en opschonen van de database. Het komt vaak voor dat CRM technisch beheer en databeheer met elkaar worden gecombineerd. De databeheertaken betreffen taken die betrekking hebben op data en de kwaliteit ervan en taken met betrekking tot het bereiken en bewaren van de gewenste kwaliteit.

Wilt u ons hele whitepaper lezen met meer tips over goed beheer van uw crm applicatie?

Vul dan hieronder uw gegevens in en download het complete whitepaper als pdf. 
(Als na het downloaden uw gegevens nog zichtbaar zijn hoeft u niet nogmaals op verzenden te klikken)

* = Verplichte velden
Vul hier uw voor- en achternaam in

Vul hier uw bedrijfsnaam in

Vul hier uw e-mail adres in

Geef hier uw voorkeur aan

Vul hier uw telefoonnummer in zonder streepje

De gegevens die je hier invult, slaan we - tijdelijk - op om contact op te nemen betreffende deze whitepaper en zal niet gebruikt worden voor toekomstige mailings of nieuwsbrieven.
Wij hebben uw uitdrukkelijke toestemming nodig om deze gegevens te mogen verzamelen

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Indien je wél graag op de hoogte wilt blijven van het laatste nieuws betreffende CRM en producten van Microsoft 365, dan kun je dat aangeven door het vinkje hieronder aan te zetten. Wil je de nieuwsbrief niet, dan hoef je verder niets te doen.
.

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Volg ons!

Klik hieronder en blijf geïnformeerd!