CRM: verlaag kosten, verhoog de omzet

CRM kan uw organisatie veel voordelen opleveren. Zo kan het zorgen voor een hogere productiviteit van uw medewerkers, een betere klantervaring en kan het de samenwerking tussen afdelingen optimaliseren. Maar nog twee bijkomende zijn dat het de omzet van uw organisatie kan verhogen en de kosten kan verlagen

Zinnovation CRM omzet kostenVerhoog de omzet
CRM kan bijdragen aan een hogere omzet. Zo kan de verkoop stijgen door de inzet van een CRM systeem. De verkopers kunnen altijd en overal bij de benodigde klantinformatie en kunnen zo sneller schakelen en betere deals doen. Maar ook kunnen meer prospects en klanten aangetrokken worden doordat de marketingactiviteiten geoptimaliseerd kunnen worden. Door de klantinformatie krijgt u meer inzicht in de doelgroep, kunt u beter segmenteren en zo de marketingactiviteiten personaliseren en afstemmen op uw prospects.

Verlaag de kosten
Doordat u met de inzet van CRM minder systemen nodig heeft om alle (klant)data op te slaan, kunt u besparen op licentie- en onderhoudskosten. Daarnaast kunnen veel processen geautomatiseerd worden, waardoor er bijvoorbeeld minder fouten gemaakt worden (waarvan oplossen veel tijd kan kosten) en er minder tijd besteed hoeft te worden aan bijvoorbeeld administratief werk. De operationele kosten kunnen verminderd worden door CRM te implementeren binnen uw organisatie.

Om de omzet te verhogen en de kosten te verlagen is het belangrijk om de continuïteit van CRM te waarborgen. Dit kunt u doen met de inzet van Super Users. Wilt u meer weten over de inzet van Super Users? Lees dan ook ons whitepaper over de Super User, waarom deze onmisbaar is in uw organisatie en hoe u de juiste Super Users selecteert.

Vul hieronder uw gegevens in en download het complete whitepaper als PDF.

(Als na het downloaden uw gegevens nog zichtbaar zijn hoeft u niet nogmaals op verzenden te klikken

* = Verplichte velden
Vul hier uw voor- en achternaam in

Vul hier uw bedrijfsnaam in

Vul hier uw e-mail adres in

Geef hier uw voorkeur aan

Vul hier uw telefoonnummer in zonder streepje

De gegevens die je hier invult, slaan we - tijdelijk - op om contact op te nemen betreffende deze whitepaper en zal niet gebruikt worden voor toekomstige mailings of nieuwsbrieven.
Wij hebben uw uitdrukkelijke toestemming nodig om deze gegevens te mogen verzamelen

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Indien je wél graag op de hoogte wilt blijven van het laatste nieuws betreffende CRM en producten van Microsoft 365, dan kun je dat aangeven door het vinkje hieronder aan te zetten. Wil je de nieuwsbrief niet, dan hoef je verder niets te doen.
.

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

 

Volg ons!

Klik hieronder en blijf geïnformeerd!