Dynamics CRM Spring 2016 Wave: wat is nieuw?

De Spring Wave update van Microsoft Dynamics CRM is deze week gelanceerd! Hierin zijn weer nieuwe functionaliteiten en verbeteringen beschikbaar gemaakt op het gebied van verkoop, service, marketing, social, mobile en nog veel meer. Door de integratie van ADX Studio en FieldOne zijn er in de Spring release op het gebied van portals en service verbeteringen aangebracht in Dynamics CRM. De grootste veranderingen zijn volgens de Release Preview Guide op het gebied van Transformative Service, Community Engagement en Intelligence.

Zinnovation CRM spring waveTransformative service
Door Field- en project service kunnen resources slimmer ingezet worden door bekwaamheid en competentie te matchen met beschikbare resources. Taken kunnen verdeeld worden op basis van vaardigheden.

Customer engagement
Met het aangekochte en geïntegreerde ADX Studio kunt u door middel van portalen iedereen toegang geven tot de informatie, ondersteuning en taken die voor hun nodig zijn. Portalen voor klanten, partners en medewerkers kunnen eenvoudig beheerd worden voor gerichtere communicatie en controle over de hoeveelheid informatie die voor elke groep beschikbaar is.

Intelligence
Door middel van begeleidende navigatie krijgen gebruikers rol-gebaseerd gepersonaliseerde support en taken. Nieuwe gebruikers worden zo sneller op weg geholpen, de gebruikersadoptie wordt ondersteund en de productiviteit kan stijgen.

Adaptive Learning
Het was al mogelijk om middels sentiment te analyseren hoe mensen over uw product, dienst of organisatie denken. Met een statisch algoritme werd een social media bericht geanalyseerd in de taal waarin het geplaatst was. In de Spring release is adaptive learning opgenomen. Hiermee kunt u de modellen voor het meten van sentiment aanpassen naar uw organisatie. Zo wordt is elke branche anders en wordt er in elke branche en door elke doelgroep anders gepraat. Door het systeem te leren hoe ze posts moeten analyseren en sentiment moeten aangeven, kunt u het sentiment gedetailleerder in kaart brengen.

Benieuwd naar alle nieuwe mogelijkheden en verbeteringen van de Spring release? Bekijk hier de release gids of neem contact met ons op voor meer informatie.

Volg ons!

Klik hieronder en blijf geïnformeerd!