Microsoft Dynamics 365: CRM én ERP

zinnnovation crm dynamics 365Productiever en efficiënter werken is mogelijk gemaakt door Microsoft met de invoering van hun applicatie Dynamics 365, die ERP en CRM samenbrengt. Hiermee stelt Microsoft organisaties in staat om de klantbetrokkenheid te verhogen, in te kunnen spelen op veranderende klantverwachtingen en processen te optimaliseren.

Op 11 oktober 2016 heeft Microsoft een eerste kijkje gegeven in hun nieuwe applicatie: Dynamics 365. In deze applicatie, die Microsoft zelf omschrijft als ‘the next generation of intelligent business applications’, worden ERP en CRM samengebracht, een mooi staaltje erp/crm software.

Een groot voordeel is dat de interne- en externe processen nog beter op elkaar aangesloten worden. Deze data staat niet meer in losse systemen en kan er een 360 graden klantbeeld verkregen worden. Daarnaast is er, om de productiviteit en gebruikservaring te verhogen, een goede, sterke integratie met Office 365. Hierdoor wordt samenwerken nog eenvoudiger en kan productiever en efficiënter gewerkt worden. Bestanden kunnen makkelijker gedeeld worden, iedereen heeft toegang tot dezelfde gegevens, waardoor het samenwerken aan één bestand eenvoudiger wordt.

Microsoft AppSource

Microsoft AppSourceNaast Dynamics 365 heeft Microsoft ook de AppSource gelanceerd. Hierin zijn verschillende apps van Microsoft en van partners te vinden, die uitgeprobeerd en aangeschaft kunnen worden om het CRM-systeem aan te passen naar wens. Hierdoor kan klein begonnen worden met Dynamics 365 en kan later met behulp van apps de functionaliteit naar behoefte uitgebreid worden. Er zijn apps op het gebied van samenwerking, marketing, sales, productiviteit, analytics, etc.

Wilt u meer weten over CRM én ERP naast elkaar inzetten? Download dan ons whitepaper ‘ERP komt van Mars en CRM van Venus’, waarin we ingaan op wat CRM en ERP voor systemen zijn, maar ook op de kracht van beide systemen naast elkaar. Vul dan hieronder uw gegevens in en download het complete whitepaper als PDF. Wilt u meer weten over Microsoft Dynamics CRM? Neem dan contact met ons op.

* = Verplichte velden
Vul hier uw voor- en achternaam in

Vul hier uw bedrijfsnaam in

Vul hier uw e-mail adres in

Geef hier uw voorkeur aan

Vul hier uw telefoonnummer in zonder streepje

De gegevens die je hier invult, slaan we - tijdelijk - op om contact op te nemen betreffende deze whitepaper en zal niet gebruikt worden voor toekomstige mailings of nieuwsbrieven.
Wij hebben uw uitdrukkelijke toestemming nodig om deze gegevens te mogen verzamelen

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Indien je wél graag op de hoogte wilt blijven van het laatste nieuws betreffende CRM en producten van Microsoft 365, dan kun je dat aangeven door het vinkje hieronder aan te zetten. Wil je de nieuwsbrief niet, dan hoef je verder niets te doen.
.

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Volg ons!

Klik hieronder en blijf geïnformeerd!