Mobiel CRM steeds meer noodzakelijk

Mobiele apparaten worden steeds meer gebruikt om te internetten, en dit geldt ook voor zakelijk gebruik. Medewerkers zijn soms veel op pad, zeker de verkopers van uw organisatie. Zij willen dan ook steeds meer in staat zijn op mobiele apparaten, zoals smartphones en tablets, te kunnen werken. Met mobiel CRM voorziet u uw medewerkers hierin en u kunt hier meerdere voordelen mee behalen voor uw organisatie. De twee belangrijkste: de productiviteit kan stijgen en de omzet kan verhoogd worden.

Productiviteit verhogen
Zinnovation CRM mobiel crm
Mobiel CRM kan de productiviteit van uw medewerkers verhogen. Vooral salesmedewerkers zijn veel op pad en voor hun is het dan ook uitermate belangrijk om altijd en overal bij de klantinformatie te kunnen. Als ze de mogelijkheid hebben om via mobiele apparatuur in het CRM-systeem te kunnen, kunnen ze onderweg al gegevens bijwerken. Dit bespaart deze medewerkers tijd en dubbel werk, ze hoeven dit immers niet achteraf nog te doen. Daarnaast kunnen bepaalde interne processen geautomatiseerd worden, waardoor ze minder tijd kwijt zijn aan bijvoorbeeld administratieve taken. De productiviteit kan stijgen en ze kunnen meer tijd besteden aan belangrijke werkzaamheden.

Verhogen van de omzet
Naast dat mobiel CRM uw medewerkers in staat stelt altijd en overal te kunnen werken, kan het ook de omzet van uw organisatie verhogen. Zo blijkt uit onderzoek van Nucleus Research dat de omzet gemiddeld met 14,6% kan stijgen als mobiel CRM ingezet wordt. Ook halen meer verkopers, namelijk 65%, hun target als ze mobiel CRM ter beschikking hebben. Dit tegenover slechts 22% van verkopers zonder mobiele app.

Mobiel CRM wordt steeds belangrijker, uw medewerkers kunnen zo altijd en overal bij klantinformatie en deze ter plekke updaten. Met de Microsoft Dynamics CRM app voorziet u uw medewerkers van een gebruiksvriendelijk, mobiel CRM systeem. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Neem dan contact met ons op.

Volg ons!

Klik hieronder en blijf geïnformeerd!