Wat is een CRM Super User?

In onze vorige blog hadden we het al over het belang van de continuïteit van CRM. CRM staat immers centraal in uw organisatie en zorgt voor informatie binnen uw bedrijf. Minimale uitval is daarom belangrijk, ook om het vertrouwen van de medewerkers te laten groeien.Met een aantal Super Users binnen uw organisatie waarborgt u deze continuïteit en de voortgang van het succes met CRM. De eerstelijns ondersteuning van CRM ligt vaak bij de Super Users. Maar wat is een Super User nou eigenlijk?

Super Users, onmisbaar in uw organisatie

Zinnovation CRM wat is een Super User CRM Super Users zijn mannen en vrouwen die ervoor zorgen dat uw vragen en ideeën omtrent CRM worden uitgezocht en opgelost. Het hoeven geen medewerkers te zijn die een specifieke IT achtergrond hebben, maar het zijn betrokken medewerkers die wel affiniteit hebben met software. Ze begrijpen welke bedrijfsprocessen van belang zijn, wat er nodig is voor de business en hoe CRM daar op aansluit. Deze medewerkers zijn de spil tussen de business en de IT afdeling of het bedrijf wat u heeft ingehuurd als partner om uw beheer te verzorgen. Het zijn mensen die de kar kunnen trekken en het vermogen hebben om analytisch te kijken naar de vraag en de mogelijkheden. Deze medewerkers zorgen ervoor dat uw CRM systeem goed blijft passen binnen de eisen en wensen van de onderneming en dat de eerste functionele vragen worden opgevangen. Daarnaast zijn er diverse andere taken die goed passen binnen de rol van Super User, dat verschilt per onderneming. Het hebben van Super Users van organisaties is erg belangrijk, zij zorgen ervoor dat de continuïteit van CRM gewaarborgd wordt.

Wilt u meer weten over de rol en het belang van de CRM Super User in uw organisatie? Lees dan ook ons whitepaper over de Super User, waarom deze onmisbaar is in uw organisatie en welke rollen de Super User nog meer kan vervullen.

Vul hieronder uw gegevens in en download het complete whitepaper als PDF.

(Als na het downloaden uw gegevens nog zichtbaar zijn hoeft u niet nogmaals op verzenden te klikken

* = Verplichte velden
Vul hier uw voor- en achternaam in

Vul hier uw bedrijfsnaam in

Vul hier uw e-mail adres in

Geef hier uw voorkeur aan

Vul hier uw telefoonnummer in zonder streepje

De gegevens die je hier invult, slaan we - tijdelijk - op om contact op te nemen betreffende deze whitepaper en zal niet gebruikt worden voor toekomstige mailings of nieuwsbrieven.
Wij hebben uw uitdrukkelijke toestemming nodig om deze gegevens te mogen verzamelen

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Indien je wél graag op de hoogte wilt blijven van het laatste nieuws betreffende CRM en producten van Microsoft 365, dan kun je dat aangeven door het vinkje hieronder aan te zetten. Wil je de nieuwsbrief niet, dan hoef je verder niets te doen.
.

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Volg ons!

Klik hieronder en blijf geïnformeerd!