Zet Super Users in om draagvlak te creëren

Super Users spelen een belangrijke rol in uw succes met CRM. Als u de juiste medewerkers hiervoor heeft geselecteerd kunnen zij in hun rol van Super User ook uw interne ambassadeur zijn van het CRM systeem. Zij zijn immers de enthousiaste gebruikers die alle mogelijkheden kennen van het CRM systeem. Met hun enthousiasme steken zij hun collega’s aan door uit te leggen hoe het systeem werkt en wat er mogelijk is. De acceptatie van CRM is één maar adoptie van CRM is nog beter.

CRM heeft draagvlak nodig

Om uw CRM tot een succes te maken heeft Zinnovation CRM intern draagvlak door Super Usersu een groot draagvlak nodig binnen uw organisatie. De taak om ervoor te zorgen dat dit draagvlak er komt ligt meestal bij de afdeling interne communicatie. Zij moeten ervoor zorgen dat het doel van CRM wordt gedeeld onder alle medewerkers. Op die manier moeten de neuzen dezelfde kant op gaan staan. Een verandering in de organisatie kan immers nog wel eens voor wat weerstand zorgen, zeker als de medewerkers niet op tijd op de hoogte gesteld worden. Maar wat als uw bedrijf geen interne communicatie medewerkers heeft? U wilt tenslotte wel een succes maken van uw CRM, dus is communicatie in- én extern belangrijk genoeg om goed over na te denken en uit te voeren. Er moet gekeken worden bij wie deze communicatierol het beste past, of u kunt dit uitbesteden aan bijvoorbeeld een CRM coach. Ook hierin kan de Super User weer een belangrijke rol spelen als ondersteuning en begeleiding.

Wilt u meer weten over de rol van de CRM Super User en hoe u hiermee intern draagvlak creëert? Lees dan ook ons whitepaper over de Super User, waarom deze onmisbaar is in uw organisatie en welke rollen de Super User nog meer kan vervullen.

Vul hieronder uw gegevens in en download het complete whitepaper als PDF.

(Als na het downloaden uw gegevens nog zichtbaar zijn hoeft u niet nogmaals op verzenden te klikken

* = Verplichte velden
Vul hier uw voor- en achternaam in

Vul hier uw bedrijfsnaam in

Vul hier uw e-mail adres in

Geef hier uw voorkeur aan

Vul hier uw telefoonnummer in zonder streepje

De gegevens die je hier invult, slaan we - tijdelijk - op om contact op te nemen betreffende deze whitepaper en zal niet gebruikt worden voor toekomstige mailings of nieuwsbrieven.
Wij hebben uw uitdrukkelijke toestemming nodig om deze gegevens te mogen verzamelen

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Indien je wél graag op de hoogte wilt blijven van het laatste nieuws betreffende CRM en producten van Microsoft 365, dan kun je dat aangeven door het vinkje hieronder aan te zetten. Wil je de nieuwsbrief niet, dan hoef je verder niets te doen.
.

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Volg ons!

Klik hieronder en blijf geïnformeerd!